Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


Ny bog på dansk

HVORFOR bliver folk konspirationsteoretikere?
HVORFOR er konspirations-
teoretikere så frustrerende at tale med?
HVORFOR er konspirations-
teoretikeres adfærd så ekstrem?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne bog, der samtidig klarlægger, hvorfor de gængse tiltag overfor konspirations-
teoretikere ikke virker.
Læs mere


Sandhedsbevægelsen

Om
Metoder
Teorier


Publikationer

Akademia
Fakta ark
Quickguide


Booking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.


Løbeseddel i11time, 01/09-2009

Baggrund

Denne løbeseddel 0 er fra den 1. september 2009, og lagt ud til medlemmerne af den danske afdeling af Sandhedsbevægelsen, i11time, til fri afbenyttelse, til opslagstavler, og fordeling i bl.a. opgange og postkasser. 0.

Tilsvarende løbesedler med lidt varierende tekst deles fortsat ud til lignende demonstrationer, foredrag og andre arrangementer.

Denne løbeseddel er formodentlig en forløber til den løbeseddel, der blev delt ud af den danske afdeling af Sandhedsbevægelsen, i11time, til deres demonstration på Rådhuspladsen den 11. september 2009. Den kan findes her: Løbeseddel i11time, 11/09-2009


Forside

Skærmformat

Stort format

Bagside

Skærmformat

Stort format


Tekst, bagside

Vidste du at en hastigt voksende mængde af ingeniører og arkitekter i USA, p.t ca. 600, afviser den officielle forklaring og fælles gør opmærksom på at tvillingetårnene + bygning 7 udviser alle tegn på nedrivning ved hjælp af sprængstoffer:

 1. Kollaps i nærved fritfaldshastighed, symmetrisk, lige ned gennem bygningens egenmodstand.
 2. Pludseligt og voldsomt opstart af kollaps.
 3. Unaturlig symmetrisk støvskydannelse af bygningsdele.
 4. Mere end hundrede førstehåndsvidner så eksplosioner og lysglimt.
 5. Trykbølger blæste vinduer ud på bygninger over 100 meter væk, selv nede i lobbyen.
 6. Forekomst af thermite (sprængstof) i støv og stålrester.
 7. Fund af adskillige tons smeltet metal under alle 3 bygninger.
 8. FEMA stål analyser af sulfidering, oxidering og intergranular smeltning (Tegn på sprængstof).
 9. Tonstunge stålsektioner flyver ca. 150m. vandret, med hastighed på over 180km/t.
 10. Øjeblikkelig pulverisering i højden af 90000t. beton og metal i etagedæk.
 11. Dannelse af enorme varme vulkanlignende støvskyer.
 12. Isolerede sprængningsstøvskyer 20 – 40 etager under kollapsfronten.
 13. Total nedbrydning af bygningen bl.a. stålstykker i transportbare længder.
 14. 400 meter mellem spredte bygningsrester omkring ground zero, og kun ganske få etager lå i ‘pandekage’ lag.
 15. Bygningerne viste ingen tegn på kollaps på grund af ild. Mere end 100 højhuse med langt voldsommere brande er aldrig tidligere kollapset.

…og vidste du:

 1. At støvet som blandt andet indeholdt asbest, dagen efter blev erklæret ufarligt, og at brandfolk og redningsarbejderne i dag dør og lider af voldsomme lungeproblemer.
 2. At der ligeledes skulle adskillige retssager til at frigive billeder fra overvågningskameraerne omkring Pentagon. Der blev frigivet ca. 10 billeder, men ingen kunne fremvise et passagerfly.
 3. At alle overvågningskameraoptagelser fra nærliggende hoteller og tankstationer omkring Pentagon, blev konfiskeret få minutter efter angrebet.
 4. At 11 landes efterretningstjenester advarede om et forestående angreb, deriblandt CIA uden at Bushadministrationen foretog sig noget.
 5. At Osama Bin Laden ikke er eftersøgt af FBI for 11/9.
 6. At der skulle adskillige retssager til at frigive de 503 øjenvidneberetninger fra brandfolk og redningsarbejdere, der blev optaget på bånd i månederne efter 11/9 – 2001.
 7. At Flight 93 der officielt styrtede, efter at være blevet tilbageerobret af passagere, blev fundet spredt i et flere km. stort område, og at øjenvidner så jagerfly efter flyet før styrtet. Dette benægtes officielt.
 8. At der findes masser af gemte oprindelige TV-nyhedsudsendelser på internettet fra 11/9-2001, der alle fortæller en hel anden historie, end den vi præsenteres for i dag af mainstream-medier.
 9. At Bin Ladens familie der opholdt sig i USA på selve dagen, som de eneste fik lov til, og blev hjulpet til, at forlade USA i private fly i dagene efter 11/9. Bin Laden familien og Bushfamilien er venner og forretningspartnere gennem mange år.
 10. At George Bush påstår, at han så første fly flyve ind i tårnene på vej ind i til et skolearrangement den 11/9, men at videoen fra første fly faktisk først blev vist 12/9. Sikkerhedsfolk fjernede først Bush fra skolen efter små 10 minutter.
 11. At putoptions på de to flyselskaber American Airlines, United Airlines samt firmaer i tvillingetårnene steg med op til 11x det normale dagene før 11/9 (Putoptions=bud på et kursfald). Insiderviden blev aldrig efterforsket!
 12. At ejeren af bygning 7, Larry Silverstein, leasede og forsikrede tvillingetårnene mod terrorangreb fra fly i ugerne op til 11/9. (Forsikringserstatning 5.4 milliarder dollars) og selv umiddelbart efter udtalte at bygningen 7 blev udsat for kontrolleret sprængning, hvilket tager adskillige dage at forberede.
 13. At Israelere, klædt ud som palæstinensere, blev set juble på toppen af en varevogn, mens de filmede hændelsen. De blev anholdt, men senere frigivet i stilhed. På Israelsk TV udtaler de, at de kun var der for at filme begivenheden!
 14. At 6 af flykaprere efterfølgende blev konstatereret i live, men deres navne indgik alligevel i den officielle rapport.
 15. At der var adskillige strømnedbrud, og et virvar af fagfolk i bygningerne med ledninger etc., i ugerne op til 11/9.

Find selv mange flere oplysninger på nettet på f.eks www.i11time.dk eller www.911thruth.org. Husk på at for mange af disse påstande, kan du finde en modpåstand. Så brug din egen fornuft, dan din egen mening, og støt evt. op om en ny uafhængig undersøgelse! ”Fordømmelse uden efterforskning er toppen af uvidenhed” Albert Einstein

Kilder

 1. Løbeseddel, i11time.dk, 1. september 2009