Select Page
Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

En central påstand i Sandhedsbevægelsen er, at World Trade Center 1, 2 og 7 ikke kollapsede som beskrevet i de videnskabeligt anerkendte ekspertundersøgelser, men i stedet var kontrollerede sprængninger.

Påstanden underbygges med, at de tre bygningers kollaps ligner kontrollerede sprængninger. Her vises en række eksempler på disse. De fleste stammer fra det måske mest kendte og anvendte sprængningsfirma i verden, The Loizeaux Group.

Controlled Demolition, Inc., The Loizeaux Group LLC

Video, YouTube

Video, YouTube

Video, YouTube

Video, YouTube

Video, YouTube

Video, YouTube

Video, YouTube

Video, YouTube

No explosives in WTC: No Booms = No dynamite

Video, YouTube