Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


Ny bog på dansk

HVORFOR bliver folk konspirationsteoretikere?
HVORFOR er konspirations-
teoretikere så frustrerende at tale med?
HVORFOR er konspirations-
teoretikeres adfærd så ekstrem?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne bog, der samtidig klarlægger, hvorfor de gængse tiltag overfor konspirations-
teoretikere ikke virker.
Læs mere


Sandhedsbevægelsen

Om
Metoder
Teorier


Publikationer

Akademia
Fakta ark
Quickguide


Booking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.


Om 911facts.dk

Umiddelbart efter terrorangrebet den 11. september 2001 opstod en græsrodsbevægelse, der har døbt sig selv Sandhedsbevægelsen eller The Truth Movement. Bevægelsen har i tidens løb rejst mange spekulative påstande og teorier om den tragiske begivenhed.

911facts.dk er et uafhængigt medie, der har til formål at undersøge de væsentligste af disse påstande og afveje, om de fremsatte påstande er korrekte eller ej. Der sættes også fokus på, hvilke metoder og mål den danske Sandhedsbevægelse har, og hvad konsekvenserne er af disse. 911facts.dk skrives og redigeres af en uafhængig redaktion.

Claus Larsen har en it-baggrund, er mangeårig skeptiker og en internationalt anerkendt skribent for blandt andet Skeptica, netværket af uafhængige skeptikere i Danmark. Claus Larsen boede og opholdt sig i New York den 11. september 2001.

Steen Svanholm er folkeskolelærer, musiker og skribent. Han har oplevet, at konspirationsteorier har særlig godt tag i mange kunstnere og gætter på, at det hænger sammen med, at kunstnere er vant til at have en bevidst fagligt naiv åbenhed overfor omverdenen. Det er godt til kunstnerisk udfoldelse, men skidt for realitetsforståelsen.

Sider