Select Page
Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


Ny bog på dansk

KONSPIRATIONS-
TEORETIKERE
– TYPER, TRIN, TERROR


HVORFOR bliver folk konspirationsteoretikere?
HVORFOR er konspirations-
teoretikere så frustrerende at tale med?
HVORFOR er konspirations-
teoretikeres adfærd så ekstrem?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne bog, der samtidig klarlægger, hvorfor de gængse tiltag overfor konspirations-
teoretikere ikke virker.
Læs mere


SandhedsbevægelsenBooking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.

Teorier

Konspirationsteoretikere er, som ordet antyder, sande mestre i at udvikle alternative teorier om snart sagt hvad som helst. Typisk fungerer teorierne som en slags retoriske undvigemanøvrer, der opstår i kølvandet på konkrete påstande. Nedenfor behandles en række af de alternative teorier, der er fremsat i forbindelse med terrorangrebet den 11. september 2001.

Banking ‘reforms’ are coming…

Baggrund Denne løbeseddel blev delt ud af den danske afdeling af Sandhedsbevægelsen, i11time, ved deres demonstration på Rådhuspladsen den 11. september 2009. Løbesedlen deles forsat ud til lignende demonstrationer, foredrag og andre arrangementer. Løbesedlen er her...

Manhattanprojektet

En af de mest centrale påstande i Sandhedsbevægelsen er, at New World Order med terrorangrebet den 11. september 2001 ville skabe en situation, hvor befolkningen blev skræmt til at acceptere indskrænkninger i borgerrettigheder, og at landet gik i krig. Manhattanprojektet bliver fremhævet som eksempel på, at store “konspirationer” godt kan holdes hemmelige.

Den officielle forklaring er en konspirationsteori

Den officielle forklaring om de 19 terrorister fra al-Qaeda, der gennemførte terrorangrebet den 11. september 2001, anses af Sandhedsbevægelsen for at være en langt mindre troværdig forklaring end, at det i virkeligheden var en hemmelig operation, der skulle sikre de sande konspiratorer verdensmagten.