Select Page
Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Diverse

9-11 Loose Change Second Edition Viewer Guide
“Loose Change” er en film, skrevet og instrueret af Dylan Avery, og produceret af Korey Rowe, to af Sandhedsbevægelsens grundlæggere. Filmen er udkommet i flere versioner, og fastslår at terrorangrebet den 11. september 2001 var et såkaldt “inside job”.

Mark Roberts skrev 9-11 Loose Change Second Edition Viewer Guide, der er en gennemgang af filmen, hvor hver påstand gennemgås og undersøges minutiøst.

9/11 Mysteries Guide
“911 Mysteries” er en film, produceret af en af Sandhedsbevægelsens mest indflydelsesrige personer, Sofia Shafquat.

9/11 Mysteries Guide er en gennemgang af filmen, hvor hver påstand gennemgås og undersøges minutiøst.

911myths.com
Mike Williams har samlet og undersøgt en lang række af de mange konspirationsteorier om terrorangrebet den 11. september 2001.

AE911Truth.INFO
Undersøger en af Sandhedsbevægelsens mest indflydelsesrige organisationer, AE911Truth.

Chris Mohr
Chris Mohr har minutiøst gennemgået Richard Gages mange påstande, og præsenterer sine resultater i en række videoforelæsninger.

Mohr har også en hjemmeside.

Chris J. Newson
Chris J. Newson har en bred uddannelse indenfor luftfart: Trafikfly-certifikat (Commercial Pilots Licence), Multi-Engine Command Instrument Rating, og Bachelor of Aviation Management, herunder heavy aircraft performance og efterforskning af flyulykker. Han er i færd med at færdiggøre sin flyinstruktør-uddannelse.

Newson har på sin blog bl.a. genskabt alle fire kaprede flys rute, fra start til slut, udfra informationer fra NORAD, Air Traffic Control og radar-data, 300 GB data i alt.

Debunking 911
En yderst grundig gennemgang af mange konspirationsteorier om terrorangrebet den 11. september 2001.

Journal of Debunking 9/11 Conspiracies
Et gratis online tidsskrift, dedikeret til at oplyse om kollaps af de tre World Trade Center bygninger den 11. september 2001.

Mark Roberts
Mark Roberts samling af påstande og tilbagevisninger er en af de bedste ressourcer der findes.

ScrewLooseChange
Denne blog er en af de første der for alvor tog hul på konspirationsteorierne omkring terrorangrebet den 11. september 2001. Den tager udgangspunkt i den meget indflydelsesrige film “Loose Change”, af Dylan Avery, men har siden omhandlet mange af de tilstødende teorier.

Steven Dutch er geolog ved University of Wisconsin, og har skrevet en række artikler hvor han gennemgår mange af de gængse påstande der florerer i konspirationskredse.

Steven Dutch