Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


Ny bog på dansk

HVORFOR bliver folk konspirationsteoretikere?
HVORFOR er konspirations-
teoretikere så frustrerende at tale med?
HVORFOR er konspirations-
teoretikeres adfærd så ekstrem?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne bog, der samtidig klarlægger, hvorfor de gængse tiltag overfor konspirations-
teoretikere ikke virker.
Læs mere


Sandhedsbevægelsen

Om
Metoder
Teorier


Publikationer

Akademia
Fakta ark
Quickguide


Booking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.


Film

Videomateriale udgør en væsentlig del af Sandhedsbevægelsens mange forskellige konspirationsteorier om terrorangrebet den 11. september 2001.

Nogle producenter mener, at det var al Qaeda, der planlagde og udførte terrorangrebet, og at i hvert fald dele af den amerikanske regering havde kendskab til plottet, men afstod fra at gribe ind og forhindre det. Andre mener, at det ikke var al Qaeda, men udelukkende den amerikanske regering, der i hemmelighed samarbejdede med militæret, finansverdenen, jøderne, medierne og ledende politikere, og således fik det til at se ud, som om terrorangrebet blev udført af 19 terrorister fra al Qaeda. Andre igen er af den holdning, at det i virkeligheden er rumvæsener der står bag.

På trods af at teorierne således stritter i alle retninger, henviser man ofte til hinanden og bruger typisk de samme videoklip og citater.

Det vil føre for vidt at præsentere nogle af de anonymt producerede videoklip på internettet, som medlemmerne af Sandhedsbevægelsen ofte henviser til. Derimod præsenteres nogle af de toneangivende videoer samt en kort biografi af forfatterne.

Dylan Avery

Avery står bag den måske mest downloadede film om terrorangrebet den 11. september 2001. Hans film, Loose Change, startede som en spillefilm, men udviklede sig til at omhandle konspirationsteorier om terrorangrebet. Filmen har undergået adskillige ændringer, hvor blandt andet meget kontroversielle påstande er blevet fjernet. Avery har skiftet mening med hensyn til, hvem der stod bag, fra at være den amerikanske regering til en hemmelig magtelite, der har handlet hen over hovedet på regeringen.


Loose Change:
An American Coup

Jason Bermas

Bermas har været ansat som reservevært på The Alex Jones show, det mest udbredte radioprogram i konspirationsmiljøet.


Invisible Empire:
A New World Order Defined

Richard Gage

Gage er arkitekt og stifter af Architects & Engineers for 9/11 Truth, en organisation der indsamler underskrifter fra arkitekter, ingeniører og andre for at presse de amerikanske myndigheder til at iværksætte en ny undersøgelse af begivenhederne den 11. september 2001. Organisationen producerer også materiale, der hævdes at bevise en konspiration på regeringsniveau.


9/11:
Blueprint for truth

9/11:
Explosive Evidence–Experts Speak Out

Eric Hufschmid

Hufschmid skrev en af de første og dermed mest indflydelsesrige bøger, der afviste den officielle forklaring, om at det var al Qaeda, der planlagde og udførte terrorangrebet.

På trods af Hufschmids rabiate racistiske og antisemitiske holdninger er bogen Painful Questions og den tilhørende film nogle af de mest refererede dokumenter i Sandhedsbevægelsen og således også i den danske afdeling i11time.dk.


Painful Deceptions:
An Analysis of the September 11th Attack


The International Center for 9/11 Studies

Centeret søger at afdække begivenhederne den 11. september 2001 med det formål at modbevise de officielle undersøgelser og rapporter. Det er ikke muligt på centerets hjemmeside at finde konkrete personer, der står som ansvarlige for centeret.


The Toronto Hearings on 9/11:
Uncovering Ten Years of Deception

Alex Jones

Jones er en amerikansk talk show-vært, skuespiller og filmskaber. Hans show, The Alex Jones Show, der ofte varer i timevis, sendes dagligt til millioner af amerikanere via internettet og radiostationer.

Hans produktion omfatter primært film om alverdens konspirationer og forestillingen om, at det amerikanske samfund og verden som helhed er ved at blive omdannet til en politistat med undertrykkelse af borgerrettigheder blandt andet enhver begrænsning af adgangen til våben fra håndvåben til automatrifler. Hans forretning omfatter salg af videoer, tøj, bøger og overlevelsesudstyr.

Alex Jones har uden tvivl det største publikum blandt tilhængere af konspirationsteorier både inden for USAs grænser og globalt set. Han kan derfor betegnes som den mest indflydelsesrige person i Sandhedsbevægelsen.


Truth Rising:
The 9/11 Chronicles Part One

Martial Law 9-11:
The Rise of the Police State

9/11:
The Road to Tyranny

Matrix of Evil

The Masters of Terror

Police State 4:
The Rise of FEMA

Police State Trilogy

Fall of the Republic:
Presidency of Barack H. Obama

The Obama Deception:
The Mask Comes Off

TerrorStorm:
A History of Government Sponsored Terrorism

ENDGAME:
Blueprint for Global Enslavement

Ray Nowosielski

Nowosielski er filmproducent og har lavet en bearbejdning af bogen The Terror Timeline skrevet af forfatteren Paul Thompson.


9/11:
Press for Truth

Sofia Shafquat

Shafquats film er en af de mest indflydelsesrige i Sandhedsbevægelsen. Hendes film inkluderer påstande fra Eric Hufschmid og er årsagen til, at den danske kemilektor Niels Harrit blev overbevist om, at Bygning 7 var en kontrolleret sprængning.

Hun er efterfølgende blevet trukket i retten for uautoriseret brug af filmklip fra katastrofen i New York.


9/11 Mysteries:
Part 1 Demolitions

Barry Zwicker

Zwicker er journalist, politisk aktivist og kendt for sine film om konspirationsteorier om terrorangrebet den 11. september 2001.


The Great Conspiracy:
The 9/11 News Special You Never Saw