Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


Ny bog på dansk

HVORFOR bliver folk konspirationsteoretikere?
HVORFOR er konspirations-
teoretikere så frustrerende at tale med?
HVORFOR er konspirations-
teoretikeres adfærd så ekstrem?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne bog, der samtidig klarlægger, hvorfor de gængse tiltag overfor konspirations-
teoretikere ikke virker.
Læs mere


Sandhedsbevægelsen

Om
Metoder
Teorier


Publikationer

Akademia
Fakta ark
Quickguide


Booking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.


Debatforedrag med Niels Harrit

Den 19. oktober 2011 afholdt vi et debatforedrag med pensioneret kemilektor Niels Harrit i Kulturhuset Prismen på Amager i København. Foredraget blev optaget både af vores kamerahold og Niels Harrits kamerahold.
Vi ville meget gerne have bragt foredraget i dets helhed, da det efter vores opfattelse på fortrinlig vis beskriver Sandhedsbevægelsens forhold til… ja, sandheden. Men Niels Harrit har nedlagt forbud mod at vise de dele af foredraget, hvor han selv medvirker. Dette er han ifølge ophavsretsloven naturligvis i sin gode ret til, selv om det står i skærende kontrast til Sandhedsbevægelsens mantra om, at “alt skal frem”. Niels Harrit har, så vidt vi er orienteret, heller ikke fremlagt sine egne optagelser af foredraget, selv om vi har givet fuld tilladelse til, at han fremlægger alt, hvor vi medvirker. Vi må selvfølgelig gerne bringe de dele, hvor vi alene medvirker, og det gør vi hermed.

Q & A