Select Page
Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Change language

 


Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


SandhedsbevægelsenBooking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.

Interview, P4, Niels Harrit og Steen Svanholm


Den 23. maj 2012 blev Niels Harrit, fra den danske afdeling af Sandhedsbevægelsen, og Steen Svanholm, medredaktør på 911facts.dk, interviewet af Danmarks Radio, om konspirationsteorier om terrorangrebet den 11. september 2001. Programmet kan høres på DRs Netradio, Formiddag på 4’eren. Interviewet med Niels Harrit starter 33:40 inde, og derefter er det Steen Svanholm, fra 48:00. N.B.: Desværre er dette ikke længere tilgængelig hos udbyderen.

Q & A