Optakt 11/9 morgen Flight 11 kapres Flight 175 kapres WTC 1 rammes Flight 77 kapres WTC 2 rammes Flight 93 kapres Pentagon rammes WTC 2 kollapser Flight 93 styrter WTC 1 kollapser WTC 7 kollapser Epilog

Hvordan bruges 911facts.dk?


Hvordan får du mest ud af denne site?


Ny bog på dansk

HVORFOR bliver folk konspirationsteoretikere?
HVORFOR er konspirations-
teoretikere så frustrerende at tale med?
HVORFOR er konspirations-
teoretikeres adfærd så ekstrem?

Disse spørgsmål bliver besvaret i denne bog, der samtidig klarlægger, hvorfor de gængse tiltag overfor konspirations-
teoretikere ikke virker.
Læs mere


Sandhedsbevægelsen

Om
Metoder
Teorier


Publikationer

Akademia
Fakta ark
Quickguide


Booking


Er du interesseret i at booke os til foredrag eller workshop, så kan du gøre det her.


Facebook


Privatlivspolitik


Læs om vores privatlivspolitik.


Radio 24 syv – Aflyttet med Anders Kjærulff


24syv Morgen, 8. juni, 2017

08. juni 2017
Det var jøderne der stod bag angrebet på World Trade Center den 11. september 2001. Det mener Christopher Bollyn, en amerikansk konspirationsteoretiker, som holdt foredrag i København i går. Men Bollyn står ikke alene med denne opfattelse – vi har talt med tre imamer, der også tror på denne teori, og i Sverige viste en meningsmåling fra 2009, at hele 7 % af befolkningen ikke troede på den officielle forklaring om, at det var Al-Qaeda der stod bag angrebet.
Download programmet her.

Aflyttet uge 38, 2012

22. september 2012
911-Meltdown: Sandhedsbevægelsen møder Skeptikere – kemiker og 911-konspirationsteoretiker Niels Harrit og 911facts.dk tørner sammen i studiet i en animeret meningsudveksling om hvad der skete 11.september 2001, da krigen mod terror blev fløjtet igang – kan de blive enige om noget? Aflyttet giver dem chancen. Anders Kjærulff
Download programmet her.

Transcript of debate on September 22, 2012.

Debat


Aflyttet uge 37, 2012

15. september 2012
11. september – konspiration versus fakta? Aflyttet har Steen Svanholm og Claus Larsen fra 911facts.dk i studiet, hvor vi ser på Niels Harrits teorier om 911 fra forrige program. Mød også Misha Glenny, engelsk forfatter, der har skrevet om Cybertyve i bogen ‘DarkMarket’ men også har skarpe iagtagelser om spionage, cyberkrig og internettets fremtid. Anders Kjærulff
Download programmet her.

Aflyttet uge 36, 2012

8. september 2012
Sandhed og sammensværgelse: Var 911 et inside job? Døde Osama bin Laden allerede i 2001? Og er rundkirkene på Bornholm en del af et gammelt temperidder-ritual? Det er nogen af emmerne bag et såkaldt ‘Sandhedsseminar’, der også byder på en hovedskal fra et rumvæsen fundet i 1930 og som finder sted søndag den 9. september i København. Aflyttet har arrangør Joahim Porslund og taler og kemiker Niels Harrit i studiet, hvor vi også ser på ‘antisecs’ FBI-hack og en ny bog om jagten på Osama Bin Laden. Anders Kjærulff
Download programmet her.